Indiase curry met kip, paprika en paksoi
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 25 g boter
- 1 ui, gesnipperd
- 2-3 eetlepels milde Indiase currypasta
- 400 g kipfilet, in blokjes
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 gele paprika, in stukken
- 1 pak Heinz Gezeefde Tomaten (500 ml)
- 1 paksoi, in brede repen
- 125 ml Griekse yoghurt of crème fraîche
Bereiden
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui met currypasta zachtjes aan.
Schep de kip erdoor en bak de blokjes op matig hoog vuur rondom bruin.
Voeg de paprika en de gezeefde tomaten toe en laat de curry 6-8 minuten zachtjes sudderen.
Schep de paksoi erdoor en warm de curry nog 1-2 minuten zachtjes door.
Serveer met gele rijst en een flinke dot yoghurt of crème fraîche erop.
Het recept 'Indiase curry met kip, paprika en paksoi' wordt je aangeboden door Heinz
Reacties op dit recept
- M. Ik haal de ui na het fruiten altijd even uit de pan als het vlees erin gaat, anders verbrandt de ui. Verder zou ik nog wat knoflook toevoegen.
- Nandi Je kan de paprika en tomaat eerst 15 min in de airfryer doen dan krijgt het een intensere smaak.