Ratatouille van paprika, courgette, aubergine en tomaat
- 4 personen
- 30 min
- waardering 7,9
- Bijgerecht
- Frans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 rode peper, fijngehakt
- 1 grote ui, in grove stukken
- 2 rode paprika's, in grove stukken
- 1 aubergine, in grove stukken
- 1 courgette, in dikke plakken
- 500 g tomaten, in partjes
- 4 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 4 eetlepels Heinz Tomato Ketchup
- geraspte kaas
Bereiden
Verwarm de olijfolie in een pan met een dikke bodem en schep de knoflook, ui, rode peper, paprika, aubergine, courgette en tomaat erdoor. Steek de takjes kruiden ertussen. Smoor de groenten afgedekt in 15-20 minuten zachtjes gaar.
Schep de tomatenketchup erdoor en breng de ratatouille op smaak met zout en peper. Serveer de ratatouille met wat geraspte kaas erover.
Bron
Het recept 'Ratatouille van paprika, courgette, aubergine en tomaat' wordt je aangeboden door Heinz