Spaanse gehaktballetjes met rucola
- 8 personen
- 20 min
- waardering 7,5
- Bijgerecht
- Spaans
- Vlees
Ingrediënten
- 500 g rundergehakt
- 1 zakje gehaktkruiden
- 1 ei
- paneermeel
- 1 theelepel paprikapoeder
- 50 ml melk
- 50 g amandelen, grof gehakt
- olijfolie
- 1 fles Heinz Tomato Creation Authentic
- 1 zakje rucola
Bereiden
Meng het gehakt met de gehaktkruiden, ei, paneermeel, paprikapoeder, melk en gehakte amandelen.
Maak van het mengsel kleine gehaktballetjes en bak deze in de olijfolie gaar.
Blus het geheel met Heinz Tomato Creation Authentic af. Laat het gerecht 5 minuten zacht stoven.
Garneer het gerecht met rucola. Lekker als bijgerecht of als tapas.
Bron
Het recept 'Spaanse gehaktballetjes met rucola' wordt je aangeboden door Heinz