Visstoofpotje met tilapia
- 4 personen
- 30 min
- waardering 7,8
- Hoofdgerecht
- Italiaans
- Vis
Ingrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 rode paprika, in grove stukken
- 1 groene paprika, in grove stukken
- 2 tomaten, in partjes
- 1 courgette, in plakjes
- 100 g gemengde paddenstoelen, in stukken
- 1 pak Heinz Tomato Frito (375 g)
- 3 eetlepels room
- 4 tilapiafilets van 125 g
- ½ bosje basilicum
Bereiden
Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig.
Schep de paprika, tomaat, courgette en paddenstoelen erdoor en smoor de groenten 4-6 minuten op zacht vuur.
Roer de tomato frito en room erdoor en breng het geheel aan de kook. Laat de saus 10 minuten zachtjes sudderen.
Wrijf de tilapiafilets in met zout en peper en leg ze in de saus. Laat de tilapia in de saus in 4-6 minuten gaar sudderen.
Strooi de basilicumblaadjes erover. Lekker met rijst of pasta.
Bron
Het recept 'Visstoofpotje met tilapia' wordt je aangeboden door Heinz