Boerengroentesoep
- 6 personen
- 25 min
- waardering 7,1
- Voorgerecht
- Hollands
- Vlees
Ingrediënten
- 1 pakje Honig Groentesoep
- 200 g aardappelen, in blokjes
- 100 g peultjes
- 1 paprika, in blokjes
- 100 g achterham, in reepjes
- 50 g spek, in blokjes en gebakken
- 2 eetlepels bladselderij, fijngehakt
Bereiden
Bereid de groentesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Voeg, zodra de soep kookt, de aardappel, peultjes en paprika toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
Roer de achterham vlak voor het einde van de kooktijd door de soep en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Garneer de soep met de spekblokjes en bladselderij.
Variatietip
Voeg 200 g gehaktballetjes, 100 g bloemkoolroosjes en 2 eetlepels bladselderij toe.
Bron
Het recept 'Boerengroentesoep' wordt je aangeboden door Honig