Bospaddenstoelensoep met oude kaas
- 6 personen
- 20 min
- waardering 6,9
- Voorgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 1 pakje Honig Bospaddenstoelensoep
- 250 g gemengde paddenstoelen of champignons, in plakjes
- 2 eetlepels bieslook, fijngehakt
- 50 g oude kaas, geraspt
- port of cognac (eventueel)
Bereiden
Bereid de soep volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Bak de plakjes paddenstoelen of champignons even aan in een koekenpan. Voeg aan het eind van de kooktijd van de soep de paddenstoelen en het bieslook toe en laat het geheel enkele minuten zachtjes koken.
Schep de soep in borden en strooi er wat geraspte oude kaas op. Besprenkel de soep eventueel licht met wat port of cognac.
Bron
Het recept 'Bospaddenstoelensoep met oude kaas' wordt je aangeboden door Honig