Bruine bonensoep met ham en tomaat

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7,2
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pak Honig Bruine Bonensoep
  • 1 grote ui, in ringen
  • 150 g gekookte ham, in blokjes
  • olie of boter
  • 1 bosje bladselderij, fijngehakt
  • 1 pakje Heinz Tomato Frito (gezeefde tomaten) à 400 g

Bereiden

Bereid de bruine bonensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Bak de ui tezamen met de ham in een pan in olie of boter aan.

Voeg deze met de bladselderij en de gezeefde tomaten aan de soep toe.

Bron

Het recept 'Bruine bonensoep met ham en tomaat' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!