Champignonsoep met bacon

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Franse Champignonsoep
  • 100 g bacon, in reepjes
  • 150 g champignons, in plakjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie

Bereiden

Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1½ liter koud water en breng dit al roerend met een garde aan de kook.

Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep onder af en toe roeren nog 10 minuten zachtjes doorkoken.

Bak in een pan de bacon, champignons en de ui en voeg deze vervolgens aan de soep toe.

Garneer de soep voor het serveren met gehakte peterselie.

Bron

Het recept 'Champignonsoep met bacon' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!