Chinese tomaten-vissoep
- 6 personen
- 15 min
- waardering 7
- Voorgerecht
- Oosters
- Vis
Ingrediënten
- 150 g kabeljauw, in blokjes
- ketjap
- gemberpoeder
- 1 pakje Honig Chinese Tomatensoep
- 250 g soepgroenten
- 50 g mosselen
Bereiden
Marineer de blokjes vis in wat ketjap met gemberpoeder.
Bereid de Chinese tomatensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep kookt de soepgroenten toe. Breng de soep weer aan de kook en laat de soep met de deksel op de pan onder af en toe roeren 5 minuten zachtjes koken.
Leg de visblokjes in de soep, laat ze niet stuk koken. Laat eventueel de mosselen in de soep warm worden, maar laat de soep niet meer koken.
Variatietip
Voeg voor een volle maaltijdsoep voor 3-4 personen 250 g soepgroenten en 100 g garnalen extra toe.
Bron
Het recept 'Chinese tomaten-vissoep' wordt je aangeboden door Honig