Couscous salade met kalkoen, artisjok en olijven
- 4 personen
- 20 min
- waardering 7
- Hoofdgerecht
- Mediterraan
- Gevogelte
Ingrediënten
- 1 pak Honig Couscous
- 2 rode paprika, in blokjes
- 185 g artisjokharten (blik), in stukken
- 26 zwarte olijven met knoflook, in plakjes
- 100 g zongedroogde tomaten op olie, in stukjes
- 150 g gegaarde kalkoen of kip, in reepjes
- 5 eetlepels olijfolie extra vierge
- 2 limoenen, uitgeperst
- muntblaadjes, fijngehakt
Bereiden
Kook de couscous volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.
Meng alle ingrediënten door de gekookte couscous en laat het geheel afkoelen. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Garneer de salade met de gehakte muntblaadjes.
Bron
Het recept 'Couscous salade met kalkoen, artisjok en olijven' wordt je aangeboden door Honig