Franse champignonsoep met kip
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 pakje Honig Franse Champignonsoep
- 3 lente-uitjes, in ringetjes
- 100 g kipfilet (vleeswaar), in reepjes
- 1 hardgekookt ei, verkruimeld
- 3 eetlepels peterselie, fijngehakt
Bereiden
Bereid de Franse Champignonsoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep kookt de lente-ui toe.
Voeg aan het eind van de kooktijd de reepjes kip toe en laat deze warm worden.
Schep de soep in borden en garneer met eikruimels en peterselie.
Variatietip
Vervang de kipfilet (vleeswaar) door gerookte kip in dunne reepjes.
Het recept 'Franse champignonsoep met kip' wordt je aangeboden door Honig
Reacties op dit recept
- Ton We beginnen met een pakje soep... Wat slecht... Zo een recept is iets voor op de camping.