Franse champignonsoep met kip

  • 6 personen
  • 25 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Frans
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Franse Champignonsoep
  • 3 lente-uitjes, in ringetjes
  • 100 g kipfilet (vleeswaar), in reepjes
  • 1 hardgekookt ei, verkruimeld
  • 3 eetlepels peterselie, fijngehakt

Bereiden

Bereid de Franse Champignonsoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep kookt de lente-ui toe.

Voeg aan het eind van de kooktijd de reepjes kip toe en laat deze warm worden.

Schep de soep in borden en garneer met eikruimels en peterselie.

Variatietip

Vervang de kipfilet (vleeswaar) door gerookte kip in dunne reepjes.

Bron

Het recept 'Franse champignonsoep met kip' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Reacties op dit recept

  • TonWe beginnen met een pakje soep... Wat slecht... Zo een recept is iets voor op de camping.

    reageren