Groentesoep met vermicelli

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7,6
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 250 g rundergehakt
  • 1 pakje Honig Groentesoep
  • 50 g Honig Krulvermicelli Fijn
  • 1 zakje fijne soepgroente à 150 g
  • 1 eetlepel selderij, fijngehakt

Bereiden

Breng het gehakt met zout en peper op smaak en maak er balletjes van.

Bereid de groentesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Voeg, zodra de soep kookt, het vlees, de groenten en de vermicelli toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Serveer de soep met fijngehakte selderij.

Bron

Het recept 'Groentesoep met vermicelli' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!