Hollandse groentesoep

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 150 g rundergehakt
  • 1 pakje Honig Groentesoep
  • 1 zakje boerensoepgroenten (ca. 350 g)
  • 2 eetlepels bladselderij, fijngesneden

Bereiden

Breng het gehakt op smaak met zout en peper en maak er balletjes van.

Bereid de groentesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Voeg, zodra de soep kookt, de gehaktballetjes en de soepgroenten toe en laat deze zachtjes meekoken.

Voeg, vlak voor het einde van de kooktijd, de bladselderij aan de soep toe.

Bron

Het recept 'Hollandse groentesoep' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • jLekker. Wel 1 dag van tevoren maken. Lindert

    reageren