Indonesische loempia

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7,6
  • Bijgerecht
  • Indonesisch
  • Vlees

Ingrediënten

  • 100 g gehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 100 g wortel, in reepjes
  • 100 g doperwten
  • ½ prei, in dunne ringen
  • 100 g Honig Roerbakmie, gekookt
  • 1 pak Honig Wraps
  • 1 eiwit om te plakken
  • olie om te frituren

Bereiden

Bak het gehakt met de ui en de knoflook rul in een hapjespan. Voeg de wortel, doperwten en prei toe en bak deze kort mee. Schep tot slot de roerbakmie erdoor.

Vul de wraps met het groente-vleesmengsel en plak ze dicht met het los geklopte eiwit.

Laat dit 2 minuten rusten en frituur de loempia’s op 180 °C in de frituur of in de olie.

Serveer er zoete chilisaus bij.

Bron

Het recept 'Indonesische loempia' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!