Italiaanse minestronesoep
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 pakje Honig Tomatensoep
- 400 g Italiaanse roerbakgroenten
- 75 g Honig Schelpjes
- 100 g salami, in reepjes
- 2 eetlepels basilicum, fijngehakt
Bereiden
Bereid de tomatensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Voeg, zodra de soep kookt, de roerbakgroenten en macaroni toe en laat de soep ca. 10 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg de salami en het basilicum toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes doorwarmen.
Lekker met ciabattabrood en Parmezaanse kaas.
Het recept 'Italiaanse minestronesoep' wordt je aangeboden door Honig
Reacties op dit recept
- kees Een heerlijke soep. zowel als voorgerecht maar meer nog als maaltijdsoep. Gemakkelijk klaar te maken op 1 pit. B.v. als je aan het kamperen bent. Allerlei soorten brood passen hierbij.
- jenny soep uit een pakje. Nergens voor nodig.....