Italiaanse tomaten-groentesoep

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7,3
  • Voorgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 200 g rundergehakt
  • 1 pakje Honig Tomaten-groentesoep
  • 1 courgette, in blokjes
  • ½ broccoli, in kleine roosjes
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 100 g Parmezaanse kaas, geraspt

Bereiden

Breng het gehakt op smaak met zout en peper en maak er balletjes van.

Bereid de tomaten-groentesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg, zodra de soep kookt, de gesneden groenten en de gehaktballetjes toe.

Roer, kort voor het serveren, de pesto door de soep. Serveer de soep met geraspte Parmezaanse kaas.

Bron

Het recept 'Italiaanse tomaten-groentesoep' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!