Knapperige kippensoep
- 6 personen
- 20 min
- waardering 5,9
- Voorgerecht
- Hollands
- Gevogelte
Ingrediënten
- 1 pakje Honig Kippensoep
- 1 klein blikje maïs (netto ca. 225 g), uitgelekt
- 3 à 4 tomaten, zonder zaadjes en in stukjes
- 2 eetlepels bieslook, fijngehakt
Bereiden
Doe de inhoud van het zakje soep in een pan en voeg hierbij al roerende met een garde 1½ liter koud water. Breng de soep al roerende aan de kook.
Leg het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep, onder af en toe roeren nog 10 minuten zachtjes koken.
Roer de maïs en de stukjes tomaat door de soep en breng de soep al roerende nog eenmaal aan de kook.
Schep de soep in borden en garneer ze met het bieslook.
Variatietip
Voeg voor een extra gevulde soep 200 g gekookte stukjes kipfilet toe.
Bron
Het recept 'Knapperige kippensoep' wordt je aangeboden door Honig