Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn
- 6 personen
- 10 min
- waardering 7
- Voorgerecht
- Frans
- Vis
Ingrediënten
- 1 pakje Honig Limburgse Asperge-crèmesoep
- ½ bekertje zure room
- 1 eetlepel melk
- 100 g krab of surimi, in stukjes
- 50 ml witte wijn
Bereiden
Bereid de Limburgse Asperge-crèmesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Roer de zure room los met de melk. Voeg aan het einde van de kooktijd de krab, witte wijn en, al roerende, de zure room toe. Laat het geheel goed doorwarmen, maar niet meer koken.
Breng de soep eventueel op smaak met zout en peper. Lekker met (zelfgebakken) kaasstengels.
Bron
Het recept 'Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn' wordt je aangeboden door Honig