Maleise kippensoep

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Oosters
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Kippensoep
  • 100 g kipfilet, in blokjes
  • 2 stengels bleekselderij, in blokjes
  • 2 tomaten, ontveld en in blokjes
  • 100 g taugé
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 2 eetlepels bladselderij, fijngehakt
  • geraspte oude kaas

Bereiden

Bereid de kippensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg, zodra de soep kookt, de kipfilet toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Voeg 5 minuten voor het einde van de kooktijd de bleekselderij, tomaat en taugé toe en laat dit zachtjes met de soep meekoken.

Breng de soep op smaak met ketjap manis en eventueel met zout en peper. Garneer de soep met bladselderij en geraspte kaas.

Variatietip

Voeg 100 g kipfilet (vleeswaar), 100 g prei, 100 g paprikablokjes en 2 eetlepels bieslook toe.

Bron

Het recept 'Maleise kippensoep' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!