Pasta tropicana
- 4 personen
- 30 min
- waardering 7,1
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vlees
Ingrediënten
- 300 g varkensvlees, in blokjes
- 50 g boter
- 2 uien, gesnipperd
- 1 pakje Honig Mix voor Macaroni en Spaghetti
- 100 g wortel, in plakjes
- 3 tomaten, ontveld en in blokjes
- 350 g Honig Vezelrijk Farfalle
- 50 g rozijnen
- 2 mandarijnen, in partjes
- 1 peer, in blokjes
- 1 perzik, in schijfjes
- 1 banaan, in plakjes
Bereiden
Bak het vlees in een braadpan in de boter snel bruin. Fruit de ui even mee. Voeg de mix, 150 ml water en de groenten toe en smoor het geheel in 10 minuten gaar.
Bereid intussen de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Voeg de rozijnen, mandarijnen, peer, perzik en banaan aan de saus toe en verwarm het geheel nog ca. 5 minuten op zacht vuur. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper.
Serveer de pasta in een voorverwarmde schaal. Schenk een deel van de saus over de pasta en serveer de rest er apart bij. Lekker met een groene salade van krulandijvie, veldsla en komkommer.
Variatietip
Pas het fruit aan het seizoen aan. Voeg in de zomer stukjes verse perzik en abrikoos toe, in de winter wat meer peer en appel.
Bron
Het recept 'Pasta tropicana' wordt je aangeboden door Honig