Rijst met goulash en champignons
- 4 personen
- 45 min
- waardering 7,2
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vlees
Ingrediënten
- 300 g varkensvlees, in blokjes
- 50 g boter
- 2 uien, gesnipperd
- 1 pak Honig Mix voor Goulash
- 2 tomaten, ontveld en in blokjes
- 250 g champignons, in plakjes
- 350 g witte rijst
- 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
Bereiden
Kruid het vlees naar smaak met peper en zout en bak het in een braadpan in de boter snel bruin. Bak de uien even mee.
Voeg 500 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de mix, tomaten en de champignons toe en laat het geheel in de gesloten pan 15 minuten zachtjes sudderen.
Bereid intussen de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking, echter zonder zout toe te voegen.
Serveer de rijst in een voorverwarmde schaal en giet de goulash er overheen. Garneer de schotel met gehakte peterselie.
Bron
Het recept 'Rijst met goulash en champignons' wordt je aangeboden door Honig