Rijst met goulash en champignons

  • 4 personen
  • 45 min
  • waardering 7,2
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 300 g varkensvlees, in blokjes
  • 50 g boter
  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 pak Honig Mix voor Goulash
  • 2 tomaten, ontveld en in blokjes
  • 250 g champignons, in plakjes
  • 350 g witte rijst
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt

Bereiden

Kruid het vlees naar smaak met peper en zout en bak het in een braadpan in de boter snel bruin. Bak de uien even mee.

Voeg 500 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de mix, tomaten en de champignons toe en laat het geheel in de gesloten pan 15 minuten zachtjes sudderen.

Bereid intussen de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking, echter zonder zout toe te voegen.

Serveer de rijst in een voorverwarmde schaal en giet de goulash er overheen. Garneer de schotel met gehakte peterselie.

Bron

Het recept 'Rijst met goulash en champignons' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (13 stemmen)

Reacties op dit recept

  • jMix voor goulash en mix voor hachee zijn niet lekker; hiervoor moet een andere samenstelling komen.

    reageren

  • hennyklopt helemaal te zout te dik ik maak de saus lekker zelf of ander met Verstegen dat ik wel een goede mix. Sorry Honig

    reageren

  • maryDe mix moet anders, veel te zetmeel daar word het veel te dik door en ik mis in dit recept de paprika.

    reageren

  • erikaAls je de saus aanmaakt met 750 ml water is hij lang niet zo dik maar veel lekkerder. E.

    reageren