Rijst met kipfilet, lente-ui, tomaten en hartige maaltijdsaus
- 4 personen
- 20 min
- waardering 7
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Gevogelte
Ingrediënten
- 350 g Honig Witte Rijst
- olie
- 300 g kipfilet, in blokjes
- 3 lente-uitjes, fijngesneden
- 3 tomaten, in partjes
- 1 pot Honig Hartige maaltijdsaus met crème fraîche, lente-ui & peterselie voor romige kip
Bereiden
Kook de rijst volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.
Verhit olie in een pan en roerbak de kip gaar en bruin. Voeg de lente-ui toe en roerbak deze 3 minuten mee.
Voeg de saus en de tomaten toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ca. 2 minuten zachtjes doorkoken.
Serveer de rijst met de saus.
Variatietip
Vervang de lente-ui en tomaat door 200 g peultjes en 1 in blokjes gesneden rode paprika.
Bron
Het recept 'Rijst met kipfilet, lente-ui, tomaten en hartige maaltijdsaus' wordt je aangeboden door Honig