Rijst met kipfilet, lente-ui, tomaten en hartige maaltijdsaus

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 350 g Honig Witte Rijst
  • olie
  • 300 g kipfilet, in blokjes
  • 3 lente-uitjes, fijngesneden
  • 3 tomaten, in partjes
  • 1 pot Honig Hartige maaltijdsaus met crème fraîche, lente-ui & peterselie voor romige kip

Bereiden

Kook de rijst volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.

Verhit olie in een pan en roerbak de kip gaar en bruin. Voeg de lente-ui toe en roerbak deze 3 minuten mee.

Voeg de saus en de tomaten toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ca. 2 minuten zachtjes doorkoken.

Serveer de rijst met de saus.

Variatietip

Vervang de lente-ui en tomaat door 200 g peultjes en 1 in blokjes gesneden rode paprika.

Bron

Het recept 'Rijst met kipfilet, lente-ui, tomaten en hartige maaltijdsaus' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (1 stem)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!