Rode pepersoep met chorizo

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Mediterraan
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 sjalotjes, gesnipperd
  • 1 rode peper, in dunne reepjes
  • 100 g chorizo, in stukjes
  • 1 pakje Honig Tomatensoep
  • 2 eetlepel peterselie, fijngehakt

Bereiden

Verhit de olie in een pan en fruit de sjalotjes glazig. Bak de peperreepjes en de chorizo ca. 2 minuten mee.

Voeg hierbij al roerende 1½ liter water toe. Roer met de garde de inhoud van het zakje soep erdoor. Leg het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep ca. 10 minuten zachtjes koken.

Schep de soep in borden en bestrooi met peterselie.

Bron

Het recept 'Rode pepersoep met chorizo' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!