Rode pepersoep met chorizo
- 6 personen
- 20 min
- waardering 7
- Voorgerecht
- Mediterraan
- Vlees
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 1 rode peper, in dunne reepjes
- 100 g chorizo, in stukjes
- 1 pakje Honig Tomatensoep
- 2 eetlepel peterselie, fijngehakt
Bereiden
Verhit de olie in een pan en fruit de sjalotjes glazig. Bak de peperreepjes en de chorizo ca. 2 minuten mee.
Voeg hierbij al roerende 1½ liter water toe. Roer met de garde de inhoud van het zakje soep erdoor. Leg het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep ca. 10 minuten zachtjes koken.
Schep de soep in borden en bestrooi met peterselie.
Bron
Het recept 'Rode pepersoep met chorizo' wordt je aangeboden door Honig