Spaghettini alla carbonara
- 4 personen
- 25 min
- waardering 7,1
- Hoofdgerecht
- Italiaans
- Vlees
Ingrediënten
- 1 pak Honig Spaghettini
- 3 eetlepels olijfolie
- 125 g magere spekreepjes
- 1 ui, gesnipperd
- 1 pakje Honig Mix voor Tagliatelle Roomsaus
- 250 ml melk
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden
Bereid de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit de olijfolie en bak de spekreepjes ca. 5 minuten op een laag vuur uit. Neem het spek uit het vet en laat het uitlekken.
Verhit het vet opnieuw en bak de ui in ca. 3 minuten.
Bereid de roomsaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de geraspte kaas erin smelten en schep het spek en de ui erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
Verdeel de pasta over vier borden en schep de saus erover.
Variatietip
Vervang de spekreepjes door reepjes rauwe ham.
Bron
Het recept 'Spaghettini alla carbonara' wordt je aangeboden door Honig