Spaghettini met salami
- 4 personen
- 20 min
- waardering 7,3
- Hoofdgerecht
- Italiaans
- Vlees
Ingrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 125 g salami, in blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 1 pak Honig Spaghettini
- 1 pakje Honig Mix voor Tagliatelle Roomsaus
- 250 ml melk
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden
Verhit de olijfolie en bak hierin kort de blokjes salami. Neem de salami uit de pan en laat de blokjes uitlekken op keukenpapier.
Verhit de olie opnieuw en bak de ui ca. 3 minuten.
Bereid de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Bereid de Mix voor Tagliatelle Roomsaus ook volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat de geraspte kaas erin smelten en schep de salami en de ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de pasta over vier borden en schep de saus erover.
Bron
Het recept 'Spaghettini met salami' wordt je aangeboden door Honig