Wraps met zalm en spinazie
- 4 personen
- 15 min
- waardering 7,4
- Hoofdgerecht
- Italiaans
- Vis
Ingrediënten
- 3 eetlepels olie
- 1 teentje verse knoflook, fijngehakt
- 1 middelgrote ui, gesnipperd
- 250 g verse bladspinazie
- 50 g pijnboompitten
- 100 g pesto
- 100 g gerookte zalmsnippers
- 1 pak Honig Wraps
Bereiden
Verhit de olie in een koekenpan bak de knoflook en de gesnipperde ui kort aan.
Doe hier de spinazie bij en verhit dit geheel kort door (niet te lang). Leg de aangebakken spinazie op een snijplank en snij het grof met een mes.
Rooster de pijnboompitten kort in de koekenpan tot ze bruin zijn.
Doe de spinazie in een kom en meng er de pesto, zalmsnippers en de pijnboompitten door.
Vul de wraps met het spinaziemengsel, rol deze strak op en snijd ze in 3 stukjes.
Bron
Het recept 'Wraps met zalm en spinazie' wordt je aangeboden door Honig