Aardappel-rucola soufflé
- 6 personen
- 55 min
- waardering 6,9
- Bijgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
bevat per portie
- 266 kcal
- 12 g eiwit
- 11 g vet
- 28 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 kg aardappelen
- 2 uien, gesnipperd
- 50 g kruidenboter
- 150 g rucola, in reepjes
- 250 g kwark
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 eieren, losgeklopt
- nootmuskaat
Bereiden
Kook de geschilde aardappelen en pureer ze (met een pureestamper). Fruit de uien in de kruidenboter. Roer de reepjes rucola met de ui, kwark, Parmezaanse kaas, eieren, zout, peper en nootmuskaat door de gepureerde aardappelen.
Schep de massa in ingevette soufflépotjes en gratineer ze onafgedekt in 25-30 minuten goudgeel in de op 190-210 °C voorverwarmde oven.
Extra benodigd
6 soufflépotjes
Bron
Het recept 'Aardappel-rucola soufflé' wordt je aangeboden door Miele