Aardappel-rucola soufflé
6 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
266 kcal
12 g eiwit
11 g vet
28 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 kg aardappelen
- 2 uien, gesnipperd
- 50 g kruidenboter
- 150 g rucola, in reepjes
- 250 g kwark
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 eieren, losgeklopt
- nootmuskaat
Bereiden
Kook de geschilde aardappelen en pureer ze (met een pureestamper). Fruit de uien in de kruidenboter. Roer de reepjes rucola met de ui, kwark, Parmezaanse kaas, eieren, zout, peper en nootmuskaat door de gepureerde aardappelen.
Schep de massa in ingevette soufflépotjes en gratineer ze onafgedekt in 25-30 minuten goudgeel in de op 190-210 °C voorverwarmde oven.
Extra benodigd
6 soufflépotjes
Het recept 'Aardappel-rucola soufflé' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life
Reacties op dit recept
- g Echt ontzettend lekker.