Aardappelen met rozemarijn, tijm en salie uit de oven
- 8 personen
- 70 min
- waardering 7,2
- Bijgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
bevat per portie
- 210 kcal
- 6 g eiwit
- 5 g vet
- 11 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1¼ kg vastkokende aardappelen
- 1 eetlepel verse rozemarijnnaaldjes
- 2 eetlepels verse tijm, fijngehakt
- 1 eetlepel verse salie, fijngehakt
- desgewenst 6 teentjes knoflook
- 6 eetlepels olijfolie
Bereiden
Snijd de geschilde aardappelen in vieren en verdeel ze over een glazen schaal. Verdeel de kruiden, zout, peper en eventueel knoflook met de olie over de aardappelen en meng.
Bak de aardappelen onafgedekt in 50-60 minuten goudbruin in de oven op 150-170 °C. Draai ze tussendoor om.
Bron
Het recept 'Aardappelen met rozemarijn, tijm en salie uit de oven' wordt je aangeboden door Miele