Aardappelen met rozemarijn, tijm en salie uit de oven

8 personen
bereiden

waardering 7,2obv 13 waarderingen

Bevat per portie

210 kcal
6 g eiwit
5 g vet
11 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1¼ kg vastkokende aardappelen
  • 1 eetlepel verse rozemarijnnaaldjes
  • 2 eetlepels verse tijm, fijngehakt
  • 1 eetlepel verse salie, fijngehakt
  • desgewenst 6 teentjes knoflook
  • 6 eetlepels olijfolie

Bereiden

Snijd de geschilde aardappelen in vieren en verdeel ze over een glazen schaal. Verdeel de kruiden, zout, peper en eventueel knoflook met de olie over de aardappelen en meng.

Bak de aardappelen onafgedekt in 50-60 minuten goudbruin in de oven op 150-170 °C. Draai ze tussendoor om.

Het recept 'Aardappelen met rozemarijn, tijm en salie uit de oven' wordt je aangeboden door