Aardappelen met rozemarijn, tijm en salie uit de oven
8 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
210 kcal
6 g eiwit
5 g vet
11 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1¼ kg vastkokende aardappelen
- 1 eetlepel verse rozemarijnnaaldjes
- 2 eetlepels verse tijm, fijngehakt
- 1 eetlepel verse salie, fijngehakt
- desgewenst 6 teentjes knoflook
- 6 eetlepels olijfolie
Bereiden
Snijd de geschilde aardappelen in vieren en verdeel ze over een glazen schaal. Verdeel de kruiden, zout, peper en eventueel knoflook met de olie over de aardappelen en meng.
Bak de aardappelen onafgedekt in 50-60 minuten goudbruin in de oven op 150-170 °C. Draai ze tussendoor om.
Het recept 'Aardappelen met rozemarijn, tijm en salie uit de oven' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life