Crostada met geitenkaas
- 4 stuks
- 15 min
- waardering 7,3
- Hapje
- Italiaans
- Vegetarisch
bevat per portie
- 150 kcal
- 8 g eiwit
- 10 g vet
- 7 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 sneetjes witbrood
- 200 g geiten- of schapenkaas
- 3 eetlepels witte wijn
- ½ theelepel oregano
- 1 theelepel peterselie
- desgewenst 1 teentje knoflook, gehakt
Bereiden
Leg de sneetjes brood op een bakplaat en rooster ze aan één kant licht onder de op 250 °C voorverwarmde grill. Snijd de sneetjes diagonaal door.
Meng de kaas met de overige ingrediënten en breng op smaak met zwarte peper. Bestrijk de driehoekjes met het mengsel en gratineer ze onder de grill in 6-8 minuten goudgeel.
Bron
Het recept 'Crostada met geitenkaas' wordt je aangeboden door Miele