Geroosterd stokbrood met gedroogde tomaten en ricotta
- 6 stuks
- 10 min
- waardering 7,4
- Hapje
- Italiaans
- Vegetarisch
bevat per portie
- 81 kcal
- 3 g eiwit
- 24 g vet
- 11 g koolhydraten
Ingrediënten
- 150 g gedroogde tomaten op olie, in stukjes
- 50 g ricotta
- 1 eetlepel vers basilicum, fijngehakt
- 6 plakjes stokbrood
Bereiden
Meng de tomaat met een vork met de ricotta, basilicum, zout en peper.
Rooster één kant van de plakjes stokbrood ca. 1 minuut onder de voorverwarmde grill (275 °C).
Verdeel het tomatenmengsel over de plakjes en gratineer ze ca. 5 minuten onder de grill.
Bron
Het recept 'Geroosterd stokbrood met gedroogde tomaten en ricotta' wordt je aangeboden door Miele