Geroosterd stokbrood met gedroogde tomaten en ricotta

  • 6 stuks
  • 10 min
  • waardering 7,4
  • Hapje
  • Italiaans
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 81 kcal
  • 3 g eiwit
  • 24 g vet
  • 11 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 150 g gedroogde tomaten op olie, in stukjes
  • 50 g ricotta
  • 1 eetlepel vers basilicum, fijngehakt
  • 6 plakjes stokbrood

Bereiden

Meng de tomaat met een vork met de ricotta, basilicum, zout en peper.

Rooster één kant van de plakjes stokbrood ca. 1 minuut onder de voorverwarmde grill (275 °C).

Verdeel het tomatenmengsel over de plakjes en gratineer ze ca. 5 minuten onder de grill.

Bron

Het recept 'Geroosterd stokbrood met gedroogde tomaten en ricotta' wordt je aangeboden door Miele

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!