Hartige muffins met ham en kaas
8 muffins
bereiden
bereiden
Bevat per portie
219 kcal
10 g eiwit
11 g vet
21 g koolhydraten
Ingrediënten
- 50 g boter
- 2 eieren
- 1 theelepel mild paprikapoeder
- 150 g biogarde
- 3 theelepels bakpoeder
- 220 g bloem
- 60 g ham, in stukjes
- 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt
- 75 g jong belegen kaas, geraspt
Bereiden
Roer de boter romig en roer de eieren, paprikapoeder en biogarde erdoor. Meng de met bakpoeder gemengde bloem erdoor. Voeg tot slot ham, bieslook en kaas toe.
Verdeel de massa over de papieren vormpjes en bak de muffins in 20-25 minuten goudgeel in de op 180-200 °C voorverwarmde oven.
Extra benodigd
8 papieren vormpjes (Ø 7 cm)
Het recept 'Hartige muffins met ham en kaas' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life