Sperziebonen met een korstje

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,5
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 89 kcal
  • 2 g eiwit
  • 6 g vet
  • 6 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 500 g (diepvries) sperziebonen
  • 3 tomaten, in stukjes
  • 2-3 eetlepels olie
  • 50 g paneermeel
  • 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt

Bereiden

Kook de sperziebonen in water met zout niet te gaar, giet ze af en verdeel ze over een platte ovenschaal.

Meng de stukjes tomaat met de olie, paneermeel, zout, zwarte peper en tijm.

Verdeel over de bonen en gratineer in 10-15 minuten goudbruin onder de op 275 °C voorverwarmde grill.

Bron

Het recept 'Sperziebonen met een korstje' wordt je aangeboden door Miele

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Reacties op dit recept

  • sabinaBeetje vreemde vraag misschien maar kan ik ook ipv de boontjes doperwten gebruiken en wortels? alvast bedankt

    reageren