Sperziebonen met een korstje
- 4 personen
- 25 min
- waardering 7,5
- Bijgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
bevat per portie
- 89 kcal
- 2 g eiwit
- 6 g vet
- 6 g koolhydraten
Ingrediënten
- 500 g (diepvries) sperziebonen
- 3 tomaten, in stukjes
- 2-3 eetlepels olie
- 50 g paneermeel
- 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt
Bereiden
Kook de sperziebonen in water met zout niet te gaar, giet ze af en verdeel ze over een platte ovenschaal.
Meng de stukjes tomaat met de olie, paneermeel, zout, zwarte peper en tijm.
Verdeel over de bonen en gratineer in 10-15 minuten goudbruin onder de op 275 °C voorverwarmde grill.
Bron
Het recept 'Sperziebonen met een korstje' wordt je aangeboden door Miele