Vissoep met roodbaars- en snoekbaarsfilet
6 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
202 kcal
22 g eiwit
10 g vet
4 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 liter vleesbouillon (van een tablet)
- 4 uien, in plakjes
- 2 laurierblaadjes
- 250 g snoekbaarsfilet, in blokjes
- 250 g roodbaarsfilet, in blokjes
- 4 eetlepels citroensap
- ½ stengel bleekselderij, in blokjes
- 5 eetlepels witte wijn
- 4 augurken, in stukjes
- 150 g garnalen
- 2 eetlepels mierikswortel
- 150 ml zure room
- 2 theelepels verse dille
Bereiden
Doe de bouillon met de ui, laurierblad en zout in een schaal en verwarm afgedekt 12 minuten op 850 watt in de magnetron.
Besprenkel de blokjes vis met citroensap en doe ze met de selderij, wijn, augurk, garnalen en mierikswortel bij de bouillon. Verwarm afgedekt 12 minuten op 850 watt.
Voeg de zure room bij kleine beetjes aan de soep toe. Bestrooi de vissoep met dille en serveer. Geef er stokbrood bij.
Het recept 'Vissoep met roodbaars- en snoekbaarsfilet' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life