Zalm met citroen en dille uit de oven
- 4 personen
- 35 min
- waardering 7,4
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vis
bevat per portie
- 461 kcal
- 40 g eiwit
- 33 g vet
- 11 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 zalmfilets (à 200 g)
- 2 eetlepels citroensap
- 30 g boter
- 4 takjes dille of 1 theelepel gedroogde dille
Bereiden
Leg de visfilets in een platte vorm of op aluminiumfolie, besprenkel met citroensap en breng met zout en peper op smaak. Beleg de zalm met stukjes boter. Leg daarop een takje dille of bestrooi met gedroogde dille.
Verwarm de zalm 25-30 minuten onafgedekt in de vorm in de op 140-160 °C voorverwarmde oven.
Bron
Het recept 'Zalm met citroen en dille uit de oven' wordt je aangeboden door Miele