Zalm met citroen en dille uit de oven

4 personen
bereiden

waardering 7,4obv 10 waarderingen

Bevat per portie

461 kcal
40 g eiwit
33 g vet
11 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 zalmfilets (à 200 g)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 30 g boter
  • 4 takjes dille of 1 theelepel gedroogde dille

Bereiden

Leg de visfilets in een platte vorm of op aluminiumfolie, besprenkel met citroensap en breng met zout en peper op smaak. Beleg de zalm met stukjes boter. Leg daarop een takje dille of bestrooi met gedroogde dille.

Verwarm de zalm 25-30 minuten onafgedekt in de vorm in de op 140-160 °C voorverwarmde oven.

Het recept 'Zalm met citroen en dille uit de oven' wordt je aangeboden door

Reacties op dit recept

  • Guy Het was enorm lekker, met een beetje puree smaakt het fantastisch.