Zalm met citroen en dille uit de oven
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
461 kcal
40 g eiwit
33 g vet
11 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 zalmfilets (à 200 g)
- 2 eetlepels citroensap
- 30 g boter
- 4 takjes dille of 1 theelepel gedroogde dille
Bereiden
Leg de visfilets in een platte vorm of op aluminiumfolie, besprenkel met citroensap en breng met zout en peper op smaak. Beleg de zalm met stukjes boter. Leg daarop een takje dille of bestrooi met gedroogde dille.
Verwarm de zalm 25-30 minuten onafgedekt in de vorm in de op 140-160 °C voorverwarmde oven.
Het recept 'Zalm met citroen en dille uit de oven' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life
Reacties op dit recept
- Guy Het was enorm lekker, met een beetje puree smaakt het fantastisch.