Aardappelpuree met saffraan
- 4 personen
- 30 min
- waardering 7,4
- Bijgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 1 envelopje Silvo Saffraan
- 750 g kruimige aardappelen, in gelijke stukken
- 100 ml melk
- 25 g boter
- Silvo Witte Peper Gemalen
- Silvo Nootmuskaat Gemalen
Bereiden
Doe 350 ml water, de saffraan en wat zout in een pan en kook hierin de aardappelen in 15-20 minuten gaar.
Breng intussen in een steelpannetje de melk met de boter aan de kook.
Giet de aardappelen af en laat ze kort droog stomen.
Stamp de aardappelen met een pureestamper fijn. Voeg de hete melk toe en klop met een stevige garde of handmixer tot een luchtige puree.
Breng de puree op smaak met witte peper en nootmuskaat.
Bron
Het recept 'Aardappelpuree met saffraan' wordt je aangeboden door Silvo