Nasi goreng met kipfilet en garnalen
- 3 personen
- 25 min
- waardering 7,5
- Hoofdgerecht
- Indonesisch
- Gevogelte
Ingrediënten
- 175 g Silvo Basmati rijst
- 25 g margarine
- 200 g kipfilet, in blokjes (of nasivlees)
- 1 ui, gesnipperd
- 1 eetlepel Silvo Kruidenmix Nasi Goreng
- 125 g garnalen
Bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de margarine en bak de kipfilet of het vlees snel bruin. Bak de ui even mee.
Strooi de kruidenmix voor nasi goreng erover en roer goed door.
Voeg de gekookte rijst toe en bak het geheel op hoog vuur onder voortdurend omscheppen op.
Meng de garnalen erdoor en serveer.
Bron
Het recept 'Nasi goreng met kipfilet en garnalen' wordt je aangeboden door Silvo