Nasi met groenten en omeletreepjes
- 4 personen
- 25 min
- waardering 6,8
- Hoofdgerecht
- Indonesisch
- Vlees
Ingrediënten
- 350 g rijst
- 2 eetlepels olie
- 400 g nasivlees
- Silvo Wok It! Indonesië
- 600 g nasigroenten
- 4 eieren
Bereiden
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat deze afkoelen.
Verhit intussen de olie in een grote hapjespan of wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 minuten. Voeg de helft van de kruidenmix toe en roerbak nog 2 minuten.
Voeg de nasigroenten toe en roerbak nog 5 minuten.
Voeg de afgekoelde rijst en de rest van de kruidenmix toe en bak het geheel al omscheppend op hoog vuur.
Bak een omelet en snijd deze in reepjes.
Verdeel de gebakken rijst over vier borden en garneer met de omeletreepjes. Serveer met satésaus, kroepoek, atjar en gebakken uitjes.
Bron
Het recept 'Nasi met groenten en omeletreepjes' wordt je aangeboden door Silvo