Oriëntaalse wrap met tandoori kip
- 4 personen
- 15 min
- waardering 7,6
- Lunchgerecht
- Indiaas
- Gevogelte
Ingrediënten
- 1 eetlepel Silvo Kruidenmix Kip Tandoori
- 250 g kipfilet, in reepjes
- 1 eetlepel boter
- 4 bloemtortilla's
- 4 eetlepels kerriesaus (potje)
- ¼ krop ijsbergsla, in dunne reepjes
- 2 bosuitjes, in de lengte in dunne reepjes
- Silvo 4-Seizoenen peper
Bereiden
Meng de Tandoori kruidenmix met 2 vorken door de kipfiletreepjes.
Verwarm de boter en bak op matig vuur de kipfiletreepjes in ca. 6 minuten gaar. Schep af en toe om.
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smeer op elke wrap 1 eetlepel kerriesaus, leg er sla, bosui en kip op, maal er peper over en rol de tortilla op.
Bron
Het recept 'Oriëntaalse wrap met tandoori kip' wordt je aangeboden door Silvo