Brioche met zure room en bosvruchten

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Ontbijt
  • Frans
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 168 kcal
  • 4 g eiwit
  • 6 g vet
  • 25 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 dikke sneden briochebrood
  • 1 bekertje zure room
  • 1 zakje vanillesuiker
  • bosvruchtenjam
  • verse bosvruchten (bijvoorbeeld frambozen, bramen, blauwe bessen)

Bereiden

Rooster de sneetjes briochebrood in een hete grillpan of in de broodrooster mooi bruin.

Roer intussen de zure room los met de vanillesuiker. Leg de geroosterde sneetjes brioche op bordjes en schep er 1 tot 2 flinke lepels zure room op. Schep hierop wat bosvruchtenjam en garneer eventueel met verse bosvruchten.

Extra benodigd

Grillpan of broodrooster

Bron

Het recept 'Brioche met zure room en bosvruchten' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!