Brioche met zure room en bosvruchten

4 personen
bereiden

waardering 7,5obv 10 waarderingen

Bevat per portie

168 kcal
4 g eiwit
6 g vet
25 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 dikke sneden briochebrood
  • 1 bekertje zure room
  • 1 zakje vanillesuiker
  • bosvruchtenjam
  • verse bosvruchten (bijvoorbeeld frambozen, bramen, blauwe bessen)

Bereiden

Rooster de sneetjes briochebrood in een hete grillpan of in de broodrooster mooi bruin.

Roer intussen de zure room los met de vanillesuiker. Leg de geroosterde sneetjes brioche op bordjes en schep er 1 tot 2 flinke lepels zure room op. Schep hierop wat bosvruchtenjam en garneer eventueel met verse bosvruchten.

Extra benodigd

Grillpan of broodrooster

Het recept 'Brioche met zure room en bosvruchten' wordt je aangeboden door