Brioche met zure room en bosvruchten
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
168 kcal
4 g eiwit
6 g vet
25 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 dikke sneden briochebrood
- 1 bekertje zure room
- 1 zakje vanillesuiker
- bosvruchtenjam
- verse bosvruchten (bijvoorbeeld frambozen, bramen, blauwe bessen)
Bereiden
Rooster de sneetjes briochebrood in een hete grillpan of in de broodrooster mooi bruin.
Roer intussen de zure room los met de vanillesuiker. Leg de geroosterde sneetjes brioche op bordjes en schep er 1 tot 2 flinke lepels zure room op. Schep hierop wat bosvruchtenjam en garneer eventueel met verse bosvruchten.
Extra benodigd
Grillpan of broodrooster
Het recept 'Brioche met zure room en bosvruchten' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood