Broodtaartjes met broccoli en feta

  • 10 stuks
  • 15 min
  • waardering 7,7
  • Hapje
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 184 kcal
  • 7 g eiwit
  • 10 g vet
  • 16 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 250 g broccoli, in heel kleine roosjes
  • 10 sneetjes wit casinobrood
  • 3 eetlepels chiliolie
  • 200 g Griekse feta, in blokjes
  • 1 eetlepel citroensap

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar. Spoel de roosjes in een zeef onder koud water af en laat ze goed uitlekken.

Rol de sneetjes brood met een deegroller iets dunner. Leg de sneetjes in een bakvorm en bak ze even knapperig in de oven. Sprenkel er wat chiliolie over.

Schep in een kom de broccoliroosjes met de feta, het citroensap en 2 eetlepels chiliolie door elkaar. Schep dit mengsel in de broodbakjes en verwarm ze nog ca. 2 minuten onder een hete grill.

Extra benodigd

Deegroller

Bron

Het recept 'Broodtaartjes met broccoli en feta' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!