Panini met Hollandse geitenkaas en courgette
bereiden
Bevat per portie
429 kcal
18 g eiwit
21 g vet
42 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 courgette
- 2 plakken Hollandse geitenkaas
- 1 panini broodje
- 2 eetlepels (verse) groene pesto
- 1 bosuitje, in dunne ringetjes
- 3 zwarte olijven, in dunne plakjes
Bereiden
Schaaf met een kaasschaaf in de lengte 3 dunne plakken van de courgette. Snijd de korstjes van de plakken kaas.
Snijd de panini overlangs open en bestrijk de helften met pesto. Beleg 1 helft met 1 plak courgette en 1 losjes gevouwen plak kaas. Verdeel hierover de helft van de uiringetjes en olijven. Leg hierop weer een plak courgette en de tweede plak kaas. Verdeel de rest van de bosui en olijven erover en dek af met de laatste plak courgette en de andere helft van de panini.
Rooster de panini in een contactgrill of in een tostiapparaat goudbruin.
Extra benodigd
Conractgrill of tostiapparaat
Het recept 'Panini met Hollandse geitenkaas en courgette' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood
Reacties op dit recept
- tonia Is super lekkker, heb hem gemaakt, is super makkelijk.