Panini met Hollandse geitenkaas en courgette

  • 1 persoon
  • 5 min
  • waardering 7,5
  • Lunchgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 429 kcal
  • 18 g eiwit
  • 21 g vet
  • 42 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 2 plakken Hollandse geitenkaas
  • 1 panini broodje
  • 2 eetlepels (verse) groene pesto
  • 1 bosuitje, in dunne ringetjes
  • 3 zwarte olijven, in dunne plakjes

Bereiden

Schaaf met een kaasschaaf in de lengte 3 dunne plakken van de courgette. Snijd de korstjes van de plakken kaas.

Snijd de panini overlangs open en bestrijk de helften met pesto. Beleg 1 helft met 1 plak courgette en 1 losjes gevouwen plak kaas. Verdeel hierover de helft van de uiringetjes en olijven. Leg hierop weer een plak courgette en de tweede plak kaas. Verdeel de rest van de bosui en olijven erover en dek af met de laatste plak courgette en de andere helft van de panini.

Rooster de panini in een contactgrill of in een tostiapparaat goudbruin.

Extra benodigd

Conractgrill of tostiapparaat

Bron

Het recept 'Panini met Hollandse geitenkaas en courgette' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Reacties op dit recept

  • toniaIs super lekkker, heb hem gemaakt, is super makkelijk.

    reageren