Rozijnenbrood sandwiches met appel en aardbeien

  • 8 sandwiches
  • 15 min
  • waardering 7
  • Hapje
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 215 kcal
  • 5 g eiwit
  • 9 g vet
  • 23 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 appel, in flinterdunne schijfjes
  • sap en geraspte schil van 1 limoen
  • 200 g verse roomkaas
  • suiker
  • 8 sneetjes rozijnenbrood
  • 200 g aardbeien, in plakjes

Bereiden

Besprenkel de schijfjes appel met limoensap. Roer de rest van het limoensap en de geraspte limoenschil door de verse roomkaas en roer er suiker naar smaak door.

Bestrijk de sneetjes rozijnenbrood met de verse roomkaas. Verdeel de appel en aardbei over vier sneetjes en leg de andere sneetjes erop. Snijd de sandwiches diagonaal door en steek ze eventueel vast met cocktailprikkers. Leg de sandwiches op een schaal.

Bron

Het recept 'Rozijnenbrood sandwiches met appel en aardbeien' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!