Rozijnenbrood sandwiches met appel en aardbeien
8 sandwiches
bereiden
bereiden
Bevat per portie
215 kcal
5 g eiwit
9 g vet
23 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 appel, in flinterdunne schijfjes
- sap en geraspte schil van 1 limoen
- 200 g verse roomkaas
- suiker
- 8 sneetjes rozijnenbrood
- 200 g aardbeien, in plakjes
Bereiden
Besprenkel de schijfjes appel met limoensap. Roer de rest van het limoensap en de geraspte limoenschil door de verse roomkaas en roer er suiker naar smaak door.
Bestrijk de sneetjes rozijnenbrood met de verse roomkaas. Verdeel de appel en aardbei over vier sneetjes en leg de andere sneetjes erop. Snijd de sandwiches diagonaal door en steek ze eventueel vast met cocktailprikkers. Leg de sandwiches op een schaal.
Het recept 'Rozijnenbrood sandwiches met appel en aardbeien' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood