Tagliatelle met amandelsaus
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
820 kcal
29 g eiwit
59 g vet
45 g koolhydraten
Ingrediënten
- 150 g groene tagliatelle
- 100 g amandelschaafsel
- 30 g basilicum
- 1 eetlepel geraspte citroenschil
- 1 teentje knoflook
- 125 ml slagroom
- geraspte Parmezaanse kaas
Bereiden
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
Maal de amandelen met het basilicum, citroenschil en knoflook in de keukenmachine fijn. Breng in een pan het amandelmengsel met de slagroom al roerende aan de kook en laat dit ca. 5 minuten sudderen tot een gebonden saus ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Giet de pasta af en schep deze in twee diepe borden. Schep de amandelsaus erover. Strooi er Parmezaanse kaas over. Lekker met tomatensalade.
Extra benodigd
Keukenmachine
Het recept 'Tagliatelle met amandelsaus' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Oleksandra Naumenko | Shutterstock.com